Onze collectie

Sunshower

Sunshower

Zonneschijn onder de douche, dat is waar Sunshower voor zorgt. Het is een innovatief Nederlands bedrijf dat zonneschijn heeft geïntegreerd in het doucheproces.
De oprichters van het bedrijf zijn ingenieurs, maar hebben samen met artsen gewerkt aan een veilig product dat de gezondheid van het lichaam stimuleert tijdens het douchen middels het gebruik van zonnestralen. Er zijn verschillende soorten, zoals een Sunshower met infrarood of een Sunshower combinatie met zonlicht erbij.

Sunshower gezond

Om te kunnen garanderen dat de Sunshower gezond functioneert, werkt het bedrijf met artsen samen. Zij controleren de Sunshower op de werking en de gezondheidseisen waaraan deze moet voldoen. Wordt de Sunshower niet als gezond verklaard, dan word hij ook niet uitgebracht op de markt. Er blijft gewerkt worden aan de Sunshower totdat deze aan de eisen voldoet.

Sunshower Deluxe

De Sunshower Deluxe is een editie met infrarood en zonlicht. Hiermee heeft u dus de voordelen van bijvoorbeeld het stimuleren van vitamine D, maar ook het voordeel van het zelfbruinen onder de douche. Het staat u zelf vrij om te kiezen of u gebruik wenst te maken van een Sunshower met beide functies of dat u slechts één functie in de Sunshower geïntegreerd wilt hebben.

Sunshower opbouw

De reguliere Sunshowers worden ingebouwd. Soms is dit echter niet mogelijk, bijvoorbeeld als het niet past of als niet de gehele badkamer verbouwd gaat worden. In dat geval heeft Sunshower de Solo en Combi ontwikkeld. Deze Sunshower opbouw modellen zijn eenvoudig in de hoek te plaatsen, waardoor u toch kunt genieten van de voordelen van Sunshower. De solo is de versie met enkel infrarood functie, de Combi is de versie met infrarood en UV-licht.

Sunshower bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Sunshower of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Menu