Onze collectie

Sealskin

Sealskin

Sealskin is een bekend bedrijf dat zich inzet voor het ontwerpen en ontwikkelen van prachtige badkamers. Het is een Nederlands bedrijf en komt van oorsprong uit Waalwijk. 250 jaar geleden werd het bedrijf opgezet. Ooit begonnen als leerhandel, is Sealskin door de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerde badkamerfabrikant. Vandaag de dag houdt het bedrijf zich dus bezig met het ontwikkelen van complete badkamers. Naast badkamers produceert Sealskin ook complete collecties met badkamer accessoires.

Sealskin badkamer

Sealskin brengt regelmatig verschillende badkamer collecties uit. Binnen deze collecties worden er bijvoorbeeld baden, douches en deuren geproduceerd. We lichten de Soho collectie uit. Deze collectie heeft een industriële look en past goed in de huidige minimalistische trend binnen de badkamerindustrie. Met de van zwart mat stalen Sealskin douchedeur heeft u al direct een uniek stuk in uw badkamer.

Onderhoudsproducten

Om de badkamer onderdelen mooi te houden, is het belangrijk deze op de juiste manier te onderhouden. Hiervoor heeft Sealskin speciale onderhoudsproducten ontwikkeld. Bij GJ Meijer informeren wij u graag over het onderhouden van uw Sealskin badkamer in combinatie met hun ontwikkelde schoonmaakproducten. Natuurlijk zijn de onderhoudsproducten ook te gebruiken voor uw eigen, al bestaande, badkamermeubels.

Badkamer accessoires

Naast de badkamer onderdelen van Sealskin, ontwikkelt het bedrijf ook tal van badkamer accessoires. De collecties zijn altijd bijpassend en verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Het aanbod van Sealskin accessoires is zeer breed en gaat van een Sealskin wasmand tot aan Sealskin handdoeken.

Sealskin bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Sealskin of heeft u verdere vragen over de producten? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Menu