Onze collectie

Sanibell

Sanibell

Sanibell is een ervaren speler op het gebied van keramische badkamer meubelen. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren 70 en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een grote speler binnen de sanitair industrie. Het betreft tevens een Nederlands merk dat aan alle grote badkamerhandelaren in de industrie levert. Kom snel langs bij GJ Meijer om de verschillende badkamermeubels van Sanibell te bekijken en selecteer het meubel dat het beste aansluit bij jouw persoonlijke badkamervoorkeuren. Het is ook mogelijk om maatwerk Sanibell badkamermeubels via GJ Meijer te bestellen. Zo weet je zeker dat jouw badkamer uniek is! Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio.

Sanibell sanitair

Het bedrijf heeft meerdere merken onder zich waaronder de badmeubelmerken INK, Bliss, Proline en Basic Line. Al deze collecties zijn van Sanibell sanitair. De Sanibell Basic Line is een lijn met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. De Bliss badkamermeubelen van Sanibell zijn exclusieve badkamermeubelen gemaakt van nieuwe en duurzame materialen. Naast Bliss en Basic Line heeft Sanibell ook de merken Ink Badkamermeubelen en Proline.

Sanibell Basic Line

Binnen de basic line van Sanibell wordt een beperkte selectie geproduceerd in een aantal kleuren. Deze selectie worden geleverd in complete sets, zodat de gehele badkamer een bijpassend geheel vormt. Ideaal voor badkamerliefhebbers die een niet al te expressieve Sanibell inrichting willen hebben. Ook is het kostenbesparend doordat alles in bulk kan worden ingekocht, geleverd en geïnstalleerd. Bent u dus bijvoorbeeld op zoek naar een Sanibell wastafel met 1 kraan, dan is de Basic Line een prima keuze. De collecties zijn compact en nemen niet veel ruimte in. Bekijk om de ruimte af te stijlen ook eens de accessoires in onze webshop.

Bliss badkamermeubelen

Kiest u voor de Bliss badkamermeubelen van Sanibell, dan kiest u voor de hoogst haalbare kwaliteit. Er word binnen deze collectie gebruik gemaakt van de nieuwste materialen, zoals Solid Surface. Dit is een duurzaam materiaal wat niet verbuigt, uitzet en bacteriën- en schimmelwerend werkt.
De Bliss badkamermeubelen kunnen op maat worden gemaakt. Zo kan er worden gezorgd voor een perfecte badkamer welke tot in de puntjes is uitgewerkt. Ervaar exclusiviteit en vrijheid bij het inrichten van de badkamer met de Bliss badkamermeubelen van Sanibell.

Sanibell bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Sanibell of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Menu