Onze collectie

L'antic Colonial

L’antic Colonial

L’antic Colonial is ontwikkelaar van vloer- en wandtegels. Laminaat of natuurlijk houten vloeren behoren ook tot het assortiment. Naast deze artikelen produceert het bedrijf ook verschillende onderdelen voor de badkamer, zoals wastafels, badkamermeubels en doucheplaten. De expertise van het bedrijf is dus erg breed. De kennis zit op meerdere vlakken, met evenveel kwaliteit.

L’antic Colonial vloeren

Of u nou op zoek bent naar een laminaatvloer, natuurstenen vloer of een natuurlijk houten vloer, L’antic Colonial heeft een ontzettend breed assortiment. Bent u er dus nog niet helemaal uit wat voor vloer u wilt kiezen, dan biedt L’antic Colonial uitkomst. In onze showroom kunt u gemakkelijk alle verschillende vloervarianten vergelijken om zo direct de juiste vloer voor uw woning te selecteren. Onze ervaren vloerspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Mozaïekvloer L’antic Colonial

Een mozaïekvloer geeft vaak de finishing touch aan de kamer. Houdt u van een simpele, neutrale ruimte, maar wilt u wel een opvallende toevoeging? Dan kan een mozaïekvloer hetgeen zijn wat meer leven in de ruimte aanbrengt. Dit kan met allerlei materialen, zoals een houten mozaïekvloer of een meer extreme vorm zoals een metalen mozaïekvloer.

Keramische wandtegels L’antic Colonial

De tegels van L’antic Colonial zijn in vele vormen, maten en finishes te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld de Faces serie. Dit is een moderne serie keramische tegels, met hoekige vormen. Ook zijn deze tegels in verschillende bijzondere uitvoeringen verkrijgbaar, zoals goud- of zilverkleurig. De keramische wandtegels van L’antic Colonial zijn in iedere ruimte te gebruiken; wilt u tegels voor de badkamer of keuken? Bestel simpelweg de gewenste tegel en installeer deze zelf of laat dit via ons verzorgen.

L’antic Colonial bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar L’antic Colonial of heeft u verdere vragen over de tegels? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Menu