Onze collectie

Fantini

Fantini

Fantini kranen staan bekend om hun bijzondere design. Badkamerkranen, keukenkranen maar ook overige badkamer en keukenproducten vindt u terug bij Fantini. Net als Casalgrande padana is Fantini een echt Italiaans merk. Fantini Rubinetti brengt complete collecties uit en is veelvuldig winnaar van verschillende internationale design-awards. Het bedrijf heeft in 2018 bijvoorbeeld nog het Archiproducts Design Award gewonnen voor hun ABOUTWATER productlijn. Doordat ze collecties voor het gehele interieur uitbrengen is het mogelijk om het hele huis in dezelfde stijl in te richten. Zowel de badkamer, keuken als het toilet worden naar een hoger niveau getild met de producten van Fantini. Laat u op deze pagina inspireren door de producten van Fantini.

Design kranen

Fantini heeft een ruim aanbod aan kranen, maar waar ze het meest bekend om staan, zijn de design kranen. Geometrische vormen geven een gedurfd uiterlijk aan de kranen en zorgen voor een unieke impressie van de ruimte. Neem bijvoorbeeld de Aboutwater – AK25 serie. Deze totaal in rechthoeken en vierkanten gevormde producten geven je een totaal nieuwe beleving van interieur design. Het straalt luxe uit en geeft u het gevoel in een hotel te verblijven. Doordat de design kranen mat zwart gekleurd zijn, geeft het een extra beleving aan de producten.

Fantini badkamerkranen

Bent u nog tevreden met uw huidige badkamer, maar wilt u uw badkamer een boost geven? Dan kunt u ervoor kiezen om de huidige kranen te vervangen door Fantini badkamerkranen. Door het ergonomische design van de Fantini badkamerkranen wordt uw hele badkamer naar een nieuw niveau getild. Overtuig uzelf in onze showroom. De kranen kunt u hier geheel vrijblijvend bekijken en uittesten.

Fantini keukenkranen

Wanneer uw keukenkraan aan vernieuwing toe is, dan is de keuze voor Fantini snel gemaakt. Fantini heeft namelijk ook een ruim aanbod aan designer keukenkranen. De Cucina serie geeft meerdere uitvoeringen keukenkranen. Deze zijn in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. Net als de badkamerkranen zijn de keukenkranen van Fantini gekenmerkt door de ergonomische vormen en minimalistische designs.

Fantini bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Fantini of heeft u verdere vragen over de producten? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Menu