x Sinds 1996 is G.J. Meijer gesitueerd aan de Splijtbakweg 7-9 te Almere. Vanaf de eerste dag is de “ no nonsens” mentaliteit neergezet en deze geldt nog steeds door het hele bedrijf. Uiteraard is het bedrijf ieder jaar gegroeid en uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande sanitair- en tegelbedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten.
Uniek in Nederland, 4500 m2

Over

Team GJ Meijer heet u welkom in onze showroom of op onze webshop.

Het bedrijf

Sinds 1996 is G.J. Meijer gesitueerd aan de Splijtbakweg 7-9 te Almere. Vanaf de eerste dag is de “ no nonsens” mentaliteit neergezet en deze geldt nog steeds door het hele bedrijf.
Uiteraard is het bedrijf ieder jaar gegroeid en uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande sanitair- en tegelbedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten.

Nieuwste badkamertrends

U koopt in de regel niet ieder jaar een nieuwe badkamer. Daarom is het belangrijk dat deze in één keer voldoet aan al uw wensen. Of u nu toch kiest voor een inloopdouche, dat mooie ‘bubbelbad’, of een ruim badkamermeubel, bij G.J. Meijer Sanitair en Tegels zijn er volop keuzemogelijkheden. 

Mozaiek tot in de detail

Met ons enorme aanbod aan mozaïek kunt u uw badkamer, keuken of b.v. een wand in uw woonkamer precies de afwerking geven die het geheel zo speciaal kan maken.
Glasmozaïek, natuursteen mozaïek of gebakken mozaïek, op matjes of tegels…, alles is mogelijk. Laat u informeren in onze showroom voor uw specifieke mogelijkheden.

Alle belangrijke merken

Ieder merk heeft iets specifieks. Merken als Sphinx & Mosa zijn met name op tegelgebied toonaangevend voor de Nederlandse markt. Porcelanosa, Cota d Éste, Bisazza en bv L ‘Antic Colonial zijn internationaal vooraanstaande leveranciers van tegels en mozaiek.

Led Spiegel

Kijk ook een op onze mooie site www.led-spiegel.nl

Service

Ook voor professionals als tegelzetters, aannemers, architecten of productontwikkelaars, kunt u uitstekend terecht bij G.J. Meijer.

G.J. Meijer beschikt altijd over een up-to-date assortiment, op zowel tegel- als sanitair gebied. Daarnaast beschikken wij tevens over aanverwante artikelen zoals lijm, voeg, tegelstrips e.d, die wij leveren aan professionals, in combinatie met een goed en deskundig advies over verwerkingen en toepassingen van de diverse materialen.

Voor Verenigingen van eigenaren kunnen wij een collectieve korting geven, zodat het voor de leden nog interessanter wordt om bij G.J. Meijer te kopen. Laat u vooraf inlichten over de voorwaarden.

Verder hebben wij het volgende nog te bieden:
• 80 % uit voorraad leverbaar.
• Voorraad produkten die over zijn kunnen retour worden gebracht.
• Prijs garantie.
• Gratis bezorgen (afhankelijk van aankoop bedrag).
• Deskundig advies.
• Al meer dan 15 jaar een begrip in Almere en omstreken.
• Gratis parkeren op eigen terrein.
• 4500m2 Showroom.