x Sinds 1996 is G.J. Meijer gesitueerd aan de Splijtbakweg 7-9 te Almere. Vanaf de eerste dag is de “ no nonsens” mentaliteit neergezet en deze geldt nog steeds door het hele bedrijf. Uiteraard is het bedrijf ieder jaar gegroeid en uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande sanitair- en tegelbedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten.
Uniek in Nederland, 4500 m2
gjmeijer nieuws

08-07-15 Vasco

Vasco: Stalen designradiatoren en meer kleur.

Op de stand van Vasco ziet u wat radiatoren in kleur kunnen doen. ‘Kleur markeert, ritmeert en structureert’, zegt Wim Segers van huisdesigner Studio Segers. Voor de radiatoren van Vasco ontwikkelde Segers een palet van acht kleuren, met zeven nuances elk.

De hoofdkleuren zijn Natural Grey, Metallic Grey, Pure Grey, Sanitary, White Black, Terracotta, Blue Green en Uni Colours. De eerste vier zijn neutrale tinten, Terracotta is een warm palet aardetinten en Blue green bestaat uit zachte tinten, van mosgroen tot waterblauw. Uni Colours bevat uitgesproken tinten, in te zetten als accent.

Inspiratieboek
Wie gewend is aan witte en zwarte radiatoren, wil zich graag eens laten verrassen door de mogelijkheden van kleur. Vasco heeft daarom een inspiratieboek samengesteld dat nieuwe ideeën biedt voor de toepassing van radiatoren in kleur. Het boek is in te zien en te bestellen op de Vasco-stand.

Stalen designradiatoren en andere noviteiten
Bezoekers van de Vasco-stand, hal 8.0 stand E66, kunnen er niet omheen: de drie prototypes van stalen designradiatoren. Ze staan prominent opgesteld. De R&D-afdeling werkt met man en macht aan de verdere uitwerking van deze producten. De reacties van bezoekers kunnen bijdragen aan de perfectionering van de producten. U bent van harte uitgenodigd.
Andere noviteiten van Vasco op de ISH zijn de Flat V-line, een verticale uitbreiding van de horizontale Flatline, gekenmerkt door superieure warmteafgifte. En let ook op de nieuwe koperen handdoekbeugel voor de Niva designradiator. De kleur Cupper Rose is nu te bestellen naast mat aluminium, wit, zwart en duifblauw. Bijzonder is de zijdelingse schaduwplaat als muurbevestiging. Door het aanbrengen van de plaat lijkt het bijna alsof de Niva radiator loskomt van de muur, een bijzonder ruimtelijk effect.

Vasco heeft de focus verbreed van verwarming naar verwarming, vloerverwarming en ventilatie. Om die nieuwe focus tot uitdrukking te brengen ontwikkelde Vasco een nieuw logo. Opvallende kenmerken van het nieuwe logo zijn de gestileerde V, die de drie productgroepen vangt, en de moderne typografie, die perfect aansluit bij het design-imago.

[NEWSLETTER_SIGNUP]