x Sinds 1996 is G.J. Meijer gesitueerd aan de Splijtbakweg 7-9 te Almere. Vanaf de eerste dag is de “ no nonsens” mentaliteit neergezet en deze geldt nog steeds door het hele bedrijf. Uiteraard is het bedrijf ieder jaar gegroeid en uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande sanitair- en tegelbedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten.
Uniek in Nederland, 4500 m2
gjmeijer nieuws

07-07-15 Aco ShowerStep

Aco ShowerStep: optimaal afschot in de douche

De in 2013 geïntroduceerde Aco ShowerStep is inmiddels niet meer weg te denken uit badkamerontwerpen. Het rvs tegelprofiel zorgt voor een fraaie overgang in de vloer zodat de (gezaagde) zijkant van de tegels ter plaatse van het afschot niet meer zichtbaar is.

Een inloopdouche heeft een afschot van 1,5-2% nodig voor een goede waterafvoer. Nadeel: er ontstaat een hoogteverschil tussen de badkamervloer en de vloer van de inloopdouche. Het is niet mooi om tegen de tegelrand aan te kijken. Het rvs-profiel houdt de zijkant van de tegel of de dekvloer uit het zicht en biedt ruimte om een douchewand op te plaatsen. De douchewand hoeft dus niet aangepast te worden aan het afschot.

Twee uitvoeringen
De Aco ShowerStep is verkrijgbaar in geslepen rvs uitvoering, geschikt voor de Aco ShowerDrain C en de ShowerDrain S. De glimmend gepolijste uitvoering is geschikt voor de ShowerDrain E. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in een linker en rechter uitvoering en hebben standaardlengtes van 990 en 1490 mm, geschikt voor tegelhoogtes van 10, 12,5 en 15 mm. Inkorten is even eenvoudig als installeren.

[NEWSLETTER_SIGNUP]