x Sinds 1996 is G.J. Meijer gesitueerd aan de Splijtbakweg 7-9 te Almere. Vanaf de eerste dag is de “ no nonsens” mentaliteit neergezet en deze geldt nog steeds door het hele bedrijf. Uiteraard is het bedrijf ieder jaar gegroeid en uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande sanitair- en tegelbedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten.
Uniek in Nederland, 4500 m2

Impressies

HIERONDER TREFT U AFGERONDE BADKAMERS VAN ONZE KLANTEN

Badkamer Rotterdam | Fam. Gerritsma

Op de eerste foto ziet u het geheel van de badkamer.
Voorzien van lichte kleuren om zo de balkengoed uit te laten komen. De schuifdeur van de douche is van het merk Rowe en is voorzien van softclose.
De tweede foto bevat het wastafelmeubel.
Een greeploos meubel met een Thebolux wastafel en ingebouwde wastafelkranen. De spiegel is voorzien van indirecte verlichting voor een optimaal lichteffect dat niet stoort.

 

Badkamer Lelystad | Fam. Pool

Je komt de badkamer binnen, daar valt je oog al meteen op een prachtig houten meubel met daarop een ceramische kom. De kraan kom uit de muur in een verouderd messing kleur. Deze kleur is toegepast bij elke kraan in de badkamer dit zodat het een eenheid is. In de hoek van de badkamer is een mooi groot hoekbad geplaatst.
De tegels aan de muur zijn van het merk Porcelanosa en hebben de maat 11,5x11,5 cm deze tegel is een mix van verschillende kleurtjes maar je besteld het als een. Op de vloer zijn grote platen van 120x120cm in een marbel look dit is van het merk Urbatek.

Badkamer Amsterdam | Fam. Horn

Links van de badkamer hangt een eikenhouten meubel met opbouwkommen en design inbouw kranen van Hotbath. Het bad aan de rechterkant van de foto is ingebouwd met een handdouche. Maar wat zie u hier niet..? Dat is een kraan om het bad te vullen. Het bad vult zich met een badvulcombinatie dit is een onderdeel in het bad wat zelf het bad vult.  

Badkamer Amsterdam | Fam. Tilli

Het vrijstaande bad van Jee-o dat is wat je als eerste ziet op de foto. Dit bad is gemaakt van Solid Surfice en de maten zijn 185x 113 cm. Aan de muur hangt een op maat gemaakt meubel die voor de hele wand kasten heeft. Op dat meubel staan er kommen op die in de zelfde ovale vorm is als het bad. De kranen zijn van het merk HansGrohe in de kleur brushed black deze kleuren komen weer terug bij het bad.
 

Badkamer Amsterdam | Fam. Boer

Kijk eens aan een hele mooie nieuwe impressie.

Op de eerste foto beginnen we met de afscheiding die gemaakt is met een scheidingsmuur. De toilet aan de linkerkant is een hangend toilet van ons eigen merk RoKi design met een glazen drukpaneel. In de douchehoek hebben ze gekozen voor een HansGrohe doucheset in de kleur geborsteld brons. Aan de rechterkant hangt een houten meubel van het merk Leff Design in de kleur neutraal eiken. Het vrijstaande design bad is geleverd in de kleur mat wit. De klant had hier bij gekozen voor een staande badmengkraan in de zelfde kleur als de wastafelkranen en doucheset.
Als slot komen de tegels van de wand en vloer bij Porcelanosa vandaan.

 

Badkamer Amsterdam | Fam. van Tor

Een nieuwe impressie na een lange tijd.

We gaan naar de eerste foto. Hier ziet u de foto vanuit de ingang van de badkamer. Aan de linkerkant ziet u een design bad van 180x 80 cm wit met een opbouwkraan van HansGrohe en een handdouche voor het uitspoelen van het bad. Rechts in de hoek zien we een inloop douche met een glazen wand van 80 cm. De tweede foto ziet u de inbouw douche kranen van Hotbath met een mooie stortdouche. Naast de glazen wand hangen er planken in een eikenhout kleur. In de bovenste plank is er een kleine opening gemaakt om uw handdoek aan te hangen. Boven het meubel hangt een design spiegel met B&O verlichting wat tevens ook toegepast is onder het bad en boven het bad in het nisje.

Badkamer Urk | Fam. Ekkelenkamp

De douchewand is van GJM Design 1 meter lang en de inbouwset met stortdouche is van Hothbath Buddy. 
Het meubel is 200cm en in de kleur Charcoal van Leff design met ovale kommen. De kranen zijn van dezelfde serie als de douche set. De spiegel is van ons eigen merk MVD maatwerk.

Op de wand zijn 30x 60 cm mat witte wand tegels deze ziet u doorgetrokken over de rest van de badkamer. De accent tegels zijn van Porcelanosa Chester Leno.
Op de vloer is de zelfde soort tegel gekozen om te tint hetzelfde te houden. Deze is alleen wel met alleen een houtstructuur zonder het om en om structuur.

Badkamer Amsterdam | Fam. Wong

Op deze foto ziet u een meubel van Leff design met twee opzet waskommen en wandmengkranen van Hotbath. Daarnaast is de doucheruimte voorzien van een Sealskin schuifdeur en een inbouwdouchethermostaat van Hotbath.

​Op de andere foto van de badkamer staat een Luca quartz vrijstaand bad met vrijstaande badkraan van Hotbath. De vloertegels zijn het formaat 60x 60 cm in een betonlook. De muur achter het meubel is grijs gestuct. De douchecabine is getegelt een Pocelanosa decor wand tegel en betonlook achterwand. De Porcelanosa tegel is weer terug gehaald op de wand achter het bad.

Badkamer Zeewolde | Fam. van Dijk

Op de eerste foto ziet u de douchehoek. Het glas is van het merk Sealskin met aan allebei de kanten een stabilisatiestang voor de steun. In de douchehoek hang een stortdouche van Hans Grohe met een handdouche erbij als je niet je haar nat wil laten worden. Aan de zijkanten is er in de muur nissen gemaakt voor de shampoo die je dan uit het zicht kunt opbergen. Aan de muur hang een witte handdoekradiator waar je later je handdoek kunt ophangen om te laten drogen.

Vervolgens zie je op de tweede foto het mooie lange meubel waarvan de wasbak uit een deel gemaakt is. De inbouwkraan van Hotbath hang mooi in het midden.
Als je door de ingang loopt van de 2 muurtjes zie je de wc dit is zo gemaakt dat het toilet toch een beetje uit het zicht blijft.

De tegels op de vloer zijn verschillende Portugese tegels. Voor de rest is alleen de douchehoek nog betegeld dit omdat je niet kan stuken in een ruimte dat nat word.

Badkamer Almere | Fam. Trompet

Op de eerste foto ziet u het toiletruimte. Deze is getegeld met Porcelanosa wandtegels en Imola vloertegels. De witte wanden zijn van een speciaal stuuk materiaal. De inbouwkranen zijn van Hotbath en met een design hout meubel.

De tweede foto is de badkamer. Het eerste wat je opvalt is het mooie bad dat tegen een gestuukte muur staat wat aan de voorkant is getegeld met de zelfde Porcelanosa tegel in de douchehoek en toilet. De Inbouw kranen van het bad, douche en wastafel zijn ook weer van het merk Hotbath om het in de zelfde lijn te laten. Ook is het meubel weer van het zelfde materiaal als in het toilet ruimte. Dit is zo gekozen om toch de aparte ruimtes samen te laten komen.

Badkamer Almere | Fam. Rinkel

Aan de linker kant hangt een donker meubel met daar op 2 design kommen. De kranen zijn van Hotbath en ingebouwd voor een strak uiterlijk. De thermostaatkraan van het bad is wit met een glazen plaat. Naast het toilet hebben ze ook gekozen voor een bidet. Het drukpaneel is wit en ook weer met een glazen plaat.
De tegels op de wanden zijn van Porcelanosa. 

Badkamer Amsterdam | Fam. Vogel

Via onze realties www.houseofmoga.nl hebben wij deze badkamer geleverd.

Dit is een open badkamer met veel bruin tinten.
Het blad is van een donker hout kleur gemaakt met daar op een witte ovale kom. In het blad is een gleuf gecreëerd om een handdoek te kunnen ophangen.
Verder staat er een mooi groot vrijstaand bad met daarachter marmeren tegels. 

Badkamer Amsterdam | Fam. Pok

In deze bijzondere badkamer zie veel verschillende soorten tegels, de kleuren wit, zwart, brons. Het design meubel is van marmer en het blad er onder van hout. De kranen van de wastafel het bad en ook de douchehoek zijn van het merk Fantini. De vloertegels zijn van marmer wit deze zijn ook toegepast in de douchehoek en de nis. Daarnaast ziet u nog een klein stukje van de ingebouwde kast voor de handdoeken.

Badkamer Amsterdam | Fam. van Geritsen

In deze badkamer van 180x 190 cm wilde de klant een dubbele douche en dubbele wastafel. Dit is gelukt met een meubel van Berloni, douchecabine van Sealskin (duka 4200) en kranen van Hans Grohe. De tegels is een mix van Porcelanosa en Imola.

Stoomdouche

In deze stoomdouche zit werkelijk alles: 
Stoom, dubbele regendouche, zitje, electronische kranen van Hans Grohe, een Sunshower, nisjes met verwarmde spiegel en tegels van Porcelanosa.

UNIEK mooi !!

Fontein

Een pronk stuk opzich fontein, afvoer en kraan allen in de kleur zwart.
Het merk is Vola.

Badkamer Zeewolde | Fam. Armen

Op deze foto's ziet u design kraan van Dornbracht ingebouwd boven de wasbak. Dit merk is ook toegepast in de douchehoek op de andere foto.
Het meubel is maatwerk en is gemaakt van Carrara natuursteen.
De toilet combinatie is van het merk van Geberit met een glazen touch drukpaneel.

Badkamer Almere | Fam. Braunius

De eerste foto ziet u de gastenbadkamer:
In de gastenbadkamer hangt een stort en handdouche van H Grohe. Doorvoor is een nisdeur geplaatst die je helemaal richting de douche kan duwen daardoor kan je makkelijker bij het toilet. Een design wastafel met een HGrohe wastafelkraan. Daarboven hangt een spiegelkast in de zelde maat als de wastafel.

De tweede foto ziet u de hoofdbadkamer:
Op de foto ziet u een strakke inloopdouche, in het plafond is een stortdouche gebouwd. Ook ziet u een verlaagd plafond voor de ingebouwde spotjes.
Sanibell meubel van 100 cm met ingebouwde kraan. Daarboven hangt een spiegelkast in de zelde maat als de wastafel. Op de muur is er een 3 -formaat tegel toegepast in een donker grijze tint., de rest van de wanden zijn 30x60 cm glans wit.

Badkamer Almere | Fam. Tan

In de badkamer als je binnen komt valt het eerste het bad op van Beterbad het bad is 180x 80 cm. De badthermostaat is van wit glas, met daarnaast een handdouche. Daar tegenover hangt een meubel van Leff Design 120 cm met 2 wastafelkranen. Er boven hangt een spiegel in hetzelfde formaat als het meubel zodat het mooi strak blijft. Deze familie heeft gekozen voor lange nissen. In die nissen is er glas mozaiek toegepast. Op de wand zijn wittewand tegels toegepast met een accentje van de tegel Japan marine 30x 90.

 

Badkamer Amsterdam | Fam. Teunisen

In de badkamer ziet u aan de linkerkant een schuifdeur met een stortdouche, in de douchehoek is er een zitje gemaakt. Aan de buitenkant zijn er handoekhaakjes opgehangen zodat je snel je handdoek kan pakken als je uit de douche komt. Het meubel is van licht eiken met daarboven een spiegel met onder en boven verlichting. Daarnaast hebben ze een mooi ligbad, met een design baduitloop.

Badkamer Almere | Fam. Vrijheid

Bij de linker foto ziet u een meubel hangen van 160 cm in een donkere hout kleur. De wastafel is van een mat witte kleur met design inbouwkranen.
Daarboven hangt een MVD spiegel met indirect licht. Op de andere foto ziet u de douchehoek. De glazen douchewand is 120 lang met een HansGrohe stortdouche. In de hoek ziet u een Sunshower de luxe.

Badkamer Almere | Fam. Arendse

De eeste foto is gemaakt vanuit de deuropening. Daar kunt u zien dat de vloertegels 60x 60 cm zijn in een mooie zandkleur. De wand is betegeld met Porcelanosa 31,6x 90 cm. Aan de muur hangt een mooi vrijstaand meubel met een bijpassende spiegelkast in de zelfde houtkleur. Achterin staat een mooi whirlpoolbad met daar op een badklapwand met een mooi groot design douche. Tegenover het bad staat het toilet met daarboven nisjes met spotjes erin.

Badkamer Amersfoort | Fam. Loot/Hoenderboom

Bij deze familie zijn er rustige tinten gekozen. De vloertegel is een bruine 60x 60 cm tegel. Op de wand zijn witte 30x60cm tegels. Ze hebben een grote inloop douche met luxe inbouwkranen. Het badmeubel is in een HG witte kleur met daarboven een mooie spiegelkast met verlichting. Het plafond is verlaagt en er zijn mooie spotjes in geplaatst.

Badkamer Amsterdam | Fam. van der Linden

Bij deze badkamer is het bij lichten tinten gebleven. Ze hebben gekozen voor beige tint tegels ook hebben ze een plint gemaakt en die laten doortrekken voor het bad om de plint toch nog terug te laten komen. De inbouw kranen zijn van Hotbath en komen mooi strak over omdat ze in de muur zijn gebouwd. De douche heeft een aparte ruimte gekregen door dat er muren zijn gebruikt maar toch ook open is. Zo creëer je een inloop douche. 

Badkamer Amsterdam | Fam. Weerdenburg

Bij deze familie hebben we voor natuurlijke tinten gekozen. De vloer tegels zijn licht bruin en voor de wand hebben ze gekozen voor een betonlook wandtegel. Door het strak te houden hebben we inbouwkranen gebruikt voor bij de wastafel en bad.

Hetzelfde is gedaan bij badkamer twee alleen heeft deze badkamer een douche i.p.v. een bad. Ook heeft deze badkamer een mooi design toilet met een sigma drukpaneel. 

Badkamer Lelystad | Fam. Adriaanse

In deze badkamer hebben de klanten gekozen voor een grote douche daarbij hebben ze gekozen voor een chrome raindance shower. Aan de zijkant hebben wij bedacht om een klein hoog opstaand randje te maken voor de schampoo flessen. Daarbij hebben ze een witte wandmeubel een en opbergkast. De achterwand is betegelt met bruine mozaïek stroken en dat komt terug achter de douche. De rest van de muur is betegeld met witte wand tegels 30x 60 cm.

Badkamer Utrecht | Fam. Janssen

Deze familie wilde graag veel nisjes hebben. Om dit niet al te druk te maken hebben ze deze symmetrisch laten maken. In de douchehoek ziet u een mooie stortdouche met daarbij een handdouche. Achter het meubel bij de nisjes hebben ze gekozen voor een grijze strookmozaïek

Toilet Almere | Fam. Buller

In dit luxe toilet ziet u een rond meubel met zwarte hout structuur. Op de muur hangt een design radiator met tempratuur regelaar. Het hangtoilet is van geberit daarnaast hangt een bidet van het zelfde merk zo hou je het design gelijk. Op de vloer ligt bruine 60x 60 cm tegels en op de wand 30x 60 cm zand kleur. Als accent heeft de Fam. Buller gekozen voor bruine mozaïek tegels.

Badkamer Amsterdam | Fam. Schelkers

Bij de familie Schelkers hebben we mooie structuur tegels geplaatst. Ze zochten namelijk een accenttegel tegel voor bij de grijze vloertegels. Deze accenttegel hebben ze ook gelijk gebruikt om achter de wandmeubel te plaatsen, Hierdoor krijg je een speels uiterlijk. Wandtoilet is van geberit daarnaast ziet u de glazen wandplaat van de inloopdouche met glazen deur. 

Onze Badkamer

Op deze foto's ziet u de badkamer die bij ons in de winkel bevind. In deze badkamer kunt u gebruik komen maken als uw badkamer word verbouwd. Hij word regelmatig schoongemaakt zodat u zeker niet in een vieze douche hoeft te douchen !. Gebruik maken van onze badkamer kan in de tijden dat onze winkel open is.  

Badkamer Aalsmeer | Fam. Bouwer

Bij deze klant in Aalsmeer moesten we alles in zwart/wit maken. De tegels zijn van Porcelanosa en het sanitair van Duravit en Hans Grohe. Erg strak maar erg mooi !

Badkamer Amsterdam | Fam. Bilt

Deze badkamer is gemaakt in Amsterdam. Alles wat u op de foto ziet is op maat gemaakt. Als u goed kijkt ziet u via de spiegel een mooi vrijstaand bad. De spots heeft de klant zelf geregeld. 

Badkamer Amsterdam | Fam. Viss

Deze strakke badkamer is voorzien van een houten grijsgetinten meubel. Er boven hang een spiegel die de breedte heeft van het meubel. Daarnaast bevind er zich een hangend toilet van Villeroy&Boch en een bidet. De achterkant van het toilet is betegeld met mozaiek. Het bad is mooi strak betegeld met zandkleurige tegels van 60x 60 cm. Daarbij kan je ook een mooie film kijken terwijl u in bad ligt. De douche is voorzien van twee douche koppen en een handdouche, ook is er een zitbankje gemaakt in de douche zodat je relax kan zitten tijdens het douchen.

Badkamer Dronten/ Familie Bouwman

Deze zeer Moderne badkamer is voor zien van een meubel met een Solid Surface wastafel en een mat wit gelakte onderbouw.De kranen in de douche zijn van Hans Grohe en hebben een dubbele funtie, een regendouche en gewonen handdouche.Het tegelwerk is strak en modern wit met grijs.

 

 

Badkamer Almere/Familie Den Ouden

Deze zeer luxe badkamer is alleen betegeld op de plekken waar dit echt nodig is en is verder strak gestuct. Het vrijstaande bad, de douche en het meubel zijn voorzien van inbouwkranen van Hot Bath.

Badkamer Almere/Familie Triest

Deze kleine maar zeer complete badkamer is van alle gemaken voor zien: inloopdouche, meubel met spiegelkast en wandcloset. De strake witte tegels op de wand wordt in de douche onderbroken door een baan vloertegels.

Badkamer Almere/Familie Kooyman

Het Primabad Intens meubel met GJM design inbouwkranen en MVD design spiegel met stooiverlichting. In de douche is de Hot Bath IBS1 inbouwd. De douchewand is van GJM Design.

Badkamer Rijsenhout/Familie Smit

Deze Familie heeft gekozen voor een zeer luxe badkamer met in de douche inbouw kranen van Hans Grohe uit de PuraVida serie. In de douche is ook een Sunshower ingebouwd. Het meubel is van Elise en heeft een spiegel van MVD Design met stooiverlichting

Badkamer Nieuwkoop-Familie Steijn

Zeer morderne badkamer met Sealskin Duka 4200 schuifdeur incl Hans Grohe Croma 220 showerpipe. Het meubel met waskommen is van Sanibell.De Basic tegels is de Porcelanosa 31.6x 90 cm Marmi China en als accent de Porcelanosa 31.6x 90 cm Park Lineal Silver.

Badkamer Bilthoven | Familie Tol Master

Dit opmaat gemaakte meubel van Elise heeft veel opberg ruimte voor de extra binnen la. De waskom is gemaakt van een zwerfkei. In de douche zit onder de schuinekap een bankje en de kraan is de Hot Bath IBS2A inbouwthermostaat met regendouche en losse handdouche. De tegels zijn net als alle ander ruimtes in deze woning van Porcelanosa.

Toilet Bilthoven | Familie Tol

Dit zeer sfeervolle toilet is betegels met Porcelanosa 31,6x 90 cm Tibet Caliza op de zijwanden. Op de achterwand zit de Porcelanosa 31,6x 90 cm Mosaico Tibet Black. Het modere wandtoilet en het hardstene fontein komen hierdoor erg mooi uit. De nis boven het toilet wordt goed uitgelicht voor de inbouw spot.

Badkamer Bilthoven | Familie Tol

Deze badkamer is gemaakt onder de kap hierdoor zitten ertwee schuine kanten in, toch is dit een complete badkamer met douche, toilet en dubbel meubel. Er is indeze ruimte veel gestuct en waar nodig betegeld, er is gekozen voor een keramisch parket van VTwonen op de vloeren voor tegels van Porcelanosa op de wanden. In de douche zit eenHans Grohe thermostaat met regen- en handdouche.

Toilet Almere | Familie van Dorp

Dit toilet is zeer kompleet en van alle gemaken voorzien. Wat ook altijd leuk is is een nis boven jet toilet. Het toilet is de Laufel alessi one met een geberitsigma 50 drukpaneel, Bij het toilet is een Tuka Tuka geplaats (Toiletdouche). Het Leff Design fonteinmeubel is HG wit compleet met kraan en spiegel. Het toilet is betegeld met Porcelanosa 31,6x 90 cm Marmi Acero en achter het toilet de 31,6x 90 cm Japan Marine.

Badkamer Huizen | Familie van Dijk

Deze zeer ruim opgezette badkamer is rond om betegeld met Porelanosa 31.6x 59,2 cm Volga Naturale. Achter het meubel, het toilet en bidet is een accent aangebracht met de Porcelanosa 20x 31,6 cm Firence Antacieta. Het meubel is de Thebalux Magic van 120 cm incl spiegel met stooiverlichting met de Focus 100 van Hans Grohe. Het Toilet en Bidet zijn uit een serie van Duravit de Philip Starck 3.

Bakamer Landsmeer | Familie Bakker

Deze badkamer zeer moderne badkamer is voorzien van : inloopdouche, badkamermeubel, bad en wandcloset. Door de basic witte wandtegels en de grijze vloertegels die ook op de wand gebruikt zijn, komt het accent achter het meubel en in de douche nog beter tot uiting.

Kinderbadkamer Almere | Familie de Haan

De kinderbadkamer betegeld met Porcelanosa 59,6x 59,6 cm Aston Acero op wand en vloer met zwarte mozaiek. Het toilet is de Duravit PS3. Het Assenti meubel G-Low van 120 cm met twee Hans Grohe Talis Classic wastafelmengkranen.

Badkamer Almere | Familie de Haan

Deze stoere badkamer is betegeld op de wand en de vloer met Porcelanosa 59,6x 59,6 cm Aston Acero met RVS mozaiek. Hij is voorzien van inloopdouche regendouche, het meubel is van Assenti in de serie G-Low en het toilet is de Duravit Philip Strack 3.

Badkamer Lelystad | Familie Faber

eze warme moderne badkamer is gemaakt met GJM Design inloopdouche van 140 cm met Hans Grohe ShowerPipe 240. Het meubel is van Thebalux uit de Ceraline serie 120 cm Hoogglans wit greeploos. De Padana tegels 30x 60 cm Porto Rotondo op de wand en Meteor Brown op de vloer en als baan in de douche.

Toilet Almere | Familie Pietersen

Dit toilet is voorzien van alle gemakken. De Duravit Senso Wash is een toilet met bidet functie. En aan de andere kant een urinoir van V&B met deksel. De tegels zijn van Porcelanosa en het mozaiek van L'antic Colonial.

Badkamer Amsterdam | Familie Vroegop

Deze kleine ruimte is van alle gemaken voorzien: Een inloopdouche met Alterna showerpipe, Ink design meubel 60 cm met twee laden in de kleur woodstock en Geberit Duofix incl Roki wandcloset. De badkamer is rondom betegeld met Padana Porto Rotondo tot 120 cm hoog en in de douche tot 210 cm hoog.

Badkamer Almere | Familie Vischer-Jansen

In deze badkamer staat een speciaal meubel van Elise. Het meubel is is in een L vorm met een Hi-max wastafelblad uit een stuk met een lengte van 220 cm. Boven het meubel inbouwkranen van Hot Bath en een GJM Design spiegel met strooiverlichting. Achter het toilet mozaieken van L'antic Colonial de rest van de badkamer is betegeld met Porcelanosa 31,6x 59,6 cm Marmi China.

Badkamer Almere | Familie van den Broeck

Deze badkamer met een zeer ruime douchecabine met een Sealskin I-Am nisdeur is voor zien van een inbouw nis van Looox. Het Ink Unlimeted meubel incl spiegelkast met Hans Grohe Focus S wastafelmengkraan. Op de Cleopatra Wellpool 410 Square is de Hot Bath Buddy badrandcombinatie B075CR geplaatst

Badkamer Almere | Familie van Klaveren

De blikvanger in deze badkamer is het vrijstaande bad van Luca Sanitair, deze wordt gevuld met de Hot Bath Buddy staande badmengkraan.Verder is de douche heel ruim 120x 90 cm, het meubel van 100 cm is voorzien van een heel handige spiegelkast.Deze badkamer is op de vloer en bij de natte ruimtes betegeld met Porcelanosa 59,6x 59,6 cm Kenya Silver. De rest van de badkamer is strak gestuct.

[NEWSLETTER_SIGNUP]